sd ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΘΩΝΗΣ
Εκτύπωση

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΘΩΝΗΣ

rencontres ille et vilaine Έναν πολύ καλό λόγο για να αισθάνονται περήφανοι έχουν οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Μεθώνης, καθώς στο χώρο τους λειτουργεί μια βιβλιοθήκη-πρότυπο για τα Ελληνικά Σχολεία και όχι μόνο.

http://www.imagesense.com.au/?fenfis=rencontre-62-59&c39=86 Ο ανανεωμένος χώρος της βιβλιοθήκης του Γενικού Λυκείου Μεθώνης, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές περαιτέρω μόρφωση, μέσα σε ένα άκρως ενδιαφέρον και ευχάριστο κλίμα, αξιοποιώντας πλήρως τα υπάρχοντα διαδραστικά συστήματα εκπαίδευσης.

click here now Με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας κ. Σοφίας Γιακμογλίδου, η οποία ορίστηκε ως υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης στην αρχή του σχολικού έτους 2014-2015, ο ρόλος της Βιβλιοθήκης, επαναπροσδιορίστηκε, έχοντας πλέον ως άξονες τόσο τα δεδομένα της σύγχρονης παιδαγωγικής όσο και της αποδοτικότητας στη μόρφωση των μαθητών.

go to the website Συμπαραστάτες στο όλο εγχείρημα ήταν και είναι ο Δ’ ντής του ΓΕΛ Μεθώνης κ. Δημήτριος Γιαννούτσος, η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Καθοδήγησης του ΓΕΛ Μεθώνης κ. Αγγελική Αναγνωστοπούλου, η Γυμνασιάρχης και οι Καθηγητές των Λυκείου και Γυμνασίου Μεθώνης και η Δημοτική Αρχή Πύλου-Νέστορος.

here Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι οι μαθητές στη Μεθώνη περνούν πλέον τον ελεύθερο χρόνο τους στον ελκυστικό χώρο της εν λόγω βιβλιοθήκης, είτε για να διαβάσουν τα μαθήματά τους και να ανατρέξουν σε διάφορες πηγές, είτε για να εξασκηθούν πνευματικά με διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές, ακόμα και για να συζητήσουν.

discover this Μιλώντας με τους ίδιους τους μαθητές και κρίνοντας από κοντά τα αποτελέσματα, διαπιστώνουμε ότι η θετική επίδραση της Βιβλιοθήκης πάει παραπέρα, μαθαίνοντας στους νέους να σέβονται και να νοιάζονται τους δημόσιους χώρους, αλλά και να χτίσουν μια πιο υγιή σχέση με τον καθηγητή.

rencontre du troisieme type imdb Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης υπογράμμισε ότι: «η Βιβλιοθήκη του Λυκείου Μεθώνης άλλαξε τις ζωές των μαθητών προς το καλύτερο και συνεχίζει την επιτυχή πορεία της για να σταθεί παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τα Σχολεία αλλά και για όλους τους πολίτες που οφείλουν να αδράξουν την όποια ευκαιρία τους παρουσιάζεται για μια κοινωνία γεμάτη αξίες και μια καθημερινότητα με ποιότητα. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες άξιες δράσεις».

http://www.comitesdepistagecancers.fr/ployka/3964 Ερωτώμενοι οι μαθητές για να το πώς μπορούν να περιγράψουν την επαφή τους με το χώρο της Βιβλιοθήκης, απάντησαν: «Νοιώθουμε πιο άνετα, συγκεντρωνόμαστε ευκολότερα και διαβάζουμε πιο ευχάριστα». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν η Πηγή και η Σταυρούλα, μαθήτριες του Γυμνασίου Μεθώνης: «Από τότε που λειτουργεί πιο ενεργά η Βιβλιοθήκη έχουμε διαβάσει του κόσμου τα βιβλία! Ανυπομονούμε για την ώρα του διαλείμματος, ώστε να πάμε εκεί και ο καθένας να διαλέξει ένα βιβλίο για να τον βοηθήσει στα μαθήματά του, ένα μυθιστόρημα για να χαλαρώσει ή ακόμα και ένα κόμιξ για να του φτιάξει τη διάθεση. Μπορούμε βέβαια και να παίξουμε επιτραπέζια. Σε πολλούς αρέσει το σκάκι.»

como coquetear a un hombre por facebook Οι δυνατότητες της Βιβλιοθήκης δεν σταματούν εδώ, καθώς τον τελευταίο καιρό, το υλικό της αποτελεί σημαντική βοήθεια και για τους Καθηγητές της περιοχής, οι οποίοι παρακολουθούν μεταπτυχιακά προγράμματα. Επίσης ο χώρος χρησιμοποιείται και για παιδαγωγικές ενημερώσεις των σχολικών συμβούλων. Η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή ακόμα και το καλοκαίρι. Γι αυτό το λόγο οι μαθητές με τη βοήθεια των Καθηγητών διαμόρφωσαν τους προαύλιους χώρους, για να μπορούν, πέρα από αθλήματα, να παίζουν μουσική και να χαλαρώνουν.

12
8
9
10
11
4
6
5
7
2
3
1